Connect with us

Осигурување

Полисата за зимско патничко осигурување од Кроациа осигурување неживот

Објавено

на

Незгодите се случуваат непланирано. Некојпат тие се предизвикани од надворешни влијанија, а некогаш од невнимание.

Со полисата за зимско патничко осигурување од големото портфолио на Кроација осигурување/неживот, ќе бидете безгрижни при патување кон Вашата зимска дестинација и ќе можете да уживате во убавините во некој од зимските центри во странство.

При склучување на полисата за патничко осигурување, најчесто скијањето не е покриено со патничкото осигурување. Во тој момент осигуреникот е оставен без асистенција и на свој трошок да ги покрие трошоците од настанатиот несреќен случај.

Со полисата за зимско патничко осигурување, Кроација осигурување/неживот обезбедува осигурување за своите осигуреници со кое ќе бидат безбедни и на ски патеките.

Во случај на незгода се што е потребно е да се јавите во “call” центарот на компанијата, кој ќе биде Ваша асистенција и ќе се потруди да ве упати каде најлесно и најблизу да бидете згрижени, а Кроација осигурување/неживот ќе ги покрие трошоците до 30.000 евра, без обврска за Ваша наплата на лице место.

Јавете се на телефонскиот број 15 510 и дознајте подетално за понудата за Зимско патничко осигурување!

Кроација осигурување/неживот секогаш на страната на своите осигуреници.

Осигурување

Македонски експерти ќе бидат дел од глобалниот настан насловен како „Иднината на осигурувањето во Европа“

Објавено

на

Во организација на водечката меѓународна новинарска агенција „Reuters” се организира Глобален настан насловен како „Иднината на осигурувањето во Европа“. Настанот е виртуелен и ќе биде одржан на 24-ти и 25-ти ноември. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Уника укинува 600 работни места до крајот на 2022 година

Објавено

на

Осигурителната група „Уника” планира да укине околу 600 работни места до 2022 година, претежно во Австрија и да затвори една третина од филијалите во матичната земја, соопшти австриската осигурителна компанија. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Халк Осигурување со долготрајна стратегија за подигнување на свеста за грижата на машкото здравје

Објавено

на

Разговорот за машкото здравје често се занемарува во дискусиите за јавно здравје. Сепак, негрижата за здравјето на мажите може да им предизвика значителна болка и страв при првата посета во медицинска установа. Занемарувањето на здравјето на мажите не само што е неефикасно туку и носи намалување на квалитетот на животот, предизвикува страдања, па доведува и до предвремени смртни случаи. Најновите истражувања на фондацијата за рак на простата (www.pcf.org) велат дека кај едно од девет лица ќе биде дијагностицирано рак на простата.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно