Connect with us

Кредити

Подобрете ја енергетската ефикасност на Вашиот дом со наменските кредити за енергетска ефикасност на НЛБ Банка

Објавено

на

Искористете ги поволностите на наменските кредити за енергетска ефикасност за физички лица на НЛБ Банка со цел поддршка на инвестициите во зелени технологии и тоа: Енерго плус потрошувачки кредит, на износ до 25.000 ЕУР и Енерго плус хипотекарен кредит, на износ до 50.000 ЕУР.

Пресметајте колку средства можете да заштедите доколку инвестирате во енергетско ефикасни технологии во Вашиот дом користејќи го калкулаторот за енергетска ефикасност на GEFF in North Macedonia.

Инвестирајте во енергетска ефикасна изолација преку НЛБ Енерго кредитите и добијте грант до 20%.

Повеќе информации можете да добиете на линкот.

Кредити

НЛБ Банка со нова промотивна кампања за кредитите за физички лица

Објавено

на

Од денеска, први септември, НЛБ Банка започнува нова промотивната кампања за кредити наменети за физички лица. Следејќи ги потребите и барањата на клиентите, во рамките на кампањата овозможени се низа поволности за сите оние кои во периодот од 1 септември до 31 октомври 2022 година ќе аплицираат за некој од кредитните продукти на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со нова кредитна линија за стимулирање и развој на домашните компании

Објавено

на

НЛБ Банка Скопје во соработка со Развојната Банка на Република Северна Македонија (РБСМ) воведува нов кредитeн продукт за правни лица со субвенционирана каматна стапка. Станува збор за кредитен продукт на износ до 30.000.000 денари, со субвенционирана фиксна годишна каматна стапка до 4% и рок на отплата до 12 месеци. За него ќе можат да аплицираат домашните компании кои оствариле добивка во 2021 и се одлучиле истата да ја реинвестираат. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Нова кредитна линија од Комерцијална банка за обртни средства за вашиот бизнис

Објавено

на

На вашиот бизнис му требаат обртни средства? Комерцијална банка ви нуди кредит до 30.000.000 денари со субвенционирана камата преку Програма на Развојната банка на Северна Македонија, наменета за компании кои ја реинвестираат добивката од 2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно