Connect with us

Кредити

Поддршка за бизнисите – ПРОМОТИВЕН инвестициски кредит од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Промотивно, до 30.06.2023година, Стопанска банка а.д. Битола како поддршка за малите и средни претпријатија, инвестицискиот кредит кој е дел од корпоративното портфолио на банката го нуди со посебни, поволни услови и фиксна каматна стапка која изнесува:

  • 5,5% за првите 2 години за инвестиција во подвижен имот
  • 5,2% за првите 5 години за инвестиција во недвижен имот

Овој инвестициски кредит може да се користи за финансирање на основни средства на мали и средни претпријатија, потребни за стабилно работење, зголемување на приходите и добивката од работењето.

Однесувајќи се кон компаниите како кон свои партнери во работењето и познавајќи ги нивните потреби Стопанска банка а.д. Битола своите производи од корпоративното портфолио ги прилагодува и подобрува со цел да понуди поволни услови кои одговараат на повеќе индустриски гранки и различни типови на бизниси.

Повеќе информации за промоцијата на инвестицискиот кредит може да прочитате тука.

Домашни банки

Потрошувачки кредит со животно осигурување и полиса од незгода на Халкбанк: идеално партнерство за исполнување на сите финансиски потреби

Објавено

на

Потрошувачкиот кредит со животно осигурување и полиса од незгода на Халкбанк АД Скопје е единствен вид на кредит кој на кредитобарателите им пружа дополнителен слој на заштита. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка и ЕБОР со нова еко кредитна линија и можност за инвестициски грант до 20%

Објавено

на

Шпаркасе Банка и ЕБОР со нова еко кредитна линија и можност за инвестициски грант до 20%. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Станбен кредит од Комерцијална банка со најдолг рок на отплата, а сега и без трошоци за одобрување и процена

Објавено

на

Новиот дом нека биде новата радост за целото семејство. Со Станбениот кредит на Комерцијална банка, сега и без трошоци за одобрување и процена во промотивниот период до 30.06.2023 година, обезбедете си нов дом и уживајте во привилегијата да имате најниска месечна рата. (more…)

Продолжи со читање

Популарно