Connect with us

Кредити

Поволни онлајн кредити – прва помош за Вашиот буџет

Објавено

на

Некои промени во животот можеме да ги забележиме уште од далеку, други пак се како земјотрес, се случуваат ненадејно и имаат големо влијание врз нашите лични финансии.

Секоја случка во животот е единствена, уникатна но заедничко за сите е тоа што на некој начин се поврзани со пари. Започнувате самостоен живот, размислувате да изнајмете или купите стан? Го одредивте датумот на венчавката и планирате колку можете да потрошите? Одненадеж ви се расипа фрижидерот и морате да купите нов? 

Создадени за брз одговор за итна финансиска потреба, што најчесто е резултат на непланирани и неочекувани трошоци од различна природа, брзите онлајн кредити на ФД Монимакс Финансиско сѐ почесто се избор на клиентите за обезбедување на потребните финансиски средства и решавање на важните животни прашања.

ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови и фиксна каматна стапка од 0.833% за целиот период на отплата, со еднократен административен трошок во износ од 800 – 3.000 денари. Износот на кредитот е од 8.000 денари до 60.000 денари. Рокот на отплата зависи од типот на кредит кој ќе го изберете. Стапката на вкупни трошоци (СВТ) изнесува 49,95%

Не чекајте Вашите финансиски проблеми да стануваат поголеми од ден на ден, посетете го веб-сајтот на ФД Монимакс Финансиско и брзо и дискретно аплицирајте за износот кој ви е потребен.

За повеќе информации јавете се на нивниот контакт телефон 046 230 233 или посетете ги нивните канцеларии на следнава адреса:

Даме Груев бр.15, локал 4

6000 Охрид

Кредити

Охридска банка воведе нов концепт на станбен кредит со 10 години фиксна каматна стапка од 3,5%

Објавено

на

Од денеска, Охридска банка го збогатува своето портфолио на производи со нов тип на станбен кредит, овозможувајќи им на своите клиенти уште поповолни услови, најдолго гарантирана фиксна каматна стапка, за првите 10 години од отплатата на кредитот, притоа обезбедувајќи едноставна и транспарентна пресметка на ратата и сигурност за клиентите на кои им е потребен кредит за недвижности. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Силк Роуд Банка ја збогати понудата со нов станбен кредит

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје лансираше на пазарот нов производ – станбен кредит со најниска фиксна каматна стапка во земјата, почнувајќи од 2.5%. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка втора година по ред финансира старт-ап бизниси во соработка со програмата ЕаСи на ЕУ

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија го започнува вториот циклус од програмата „Чекор по чекор“, наменета за поддршка и развивање старт-ап бизниси во Република Северна Македонија. Програмата е воведена со потпишувањето на спогодбата со Европскиот инвестициски фонд (ЕИФ) во рамките на Програмата за вработување и социјални иновации ЕаСи на ЕУ, која е финансирана од Европската Унија. Со оваа програма на старт-ап бизнисите им се овозможува пристап до средства за финансирање развој на нивните бизниси, како и вклучително едукација и менторство за правилен развој на бизнисите. (more…)

Продолжи со читање

Популарно