Connect with us

Кредити

Поволни онлајн кредити без скриени трошоци

Објавено

на

Се наоѓате во ситуација кога сакате да си набавите нешто што одамна го посакувате, како на пример нов телефон или можеби нов телевизор, но во моментов не сте во можност да си го дозволите или се појавил некој финансиски предизвик кој морате веднаш да го решите.

Сите ние имаме потреби и желби кои налагаат долготрајно одрекување и штедење за кое немаме ни време, ни волја, ни дисциплина. Токму затоа тука се брзите онлајн кредити на ФД Монимакс Финансиско како алатка за брзо и краткорочно кредитирање лесно достапна за сите граѓани.

За брз онлајн кредит можете да аплицирате преку вашиот телефон или компјутер во неколку едноставни чекори. Услугата која ја нуди финансиското друштво ФД Монимакс финансиско е брза и сигурна и без никакви скриени трошоци. Нивната понуда опфаќа кредити со износи од 10.000 до 50.000 денари, со рок на отплата од 8 до 15 месеци.

Пополнете ја едноставната онлајн апликација и за кратко време по доставување комплетна документација ќе добиете одговор на вашето барање. Избегнете ја неудобноста од позајмување пари од пријатели или роднини и уште денес пружете си нешто што веќе одамна посакувате. Аплицирајте за кредит веднаш на следниов линк.

За повеќе информации јавете се на нивниот контакт телефон 046/230-233.

Домашни банки

УНИБанка „Супер потрошувачки кредит“ и камата од 4,25% – фиксна за првите 2 години

Објавено

на

Супер потрошувачкиот кредит од УНИБанка АД Скопје со атрактивна каматна стапка од само 4,25% фиксна за првите 2 години и 6,25 % фиксна за останатиот период вклучува и дополнителна сигурност за клиентите – Полиса за ризико осигурување од Кроација Осигурување. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Потрошувачкиот кредит од Комерцијална банка со најповолни услови доби нов промотивен период

Објавено

на

Продолжуваат примамливите изненадувања што ги носи потрошувачкиот кредит на Комерцијална банка, кој го освои пазарот со најповолните услови досега. Промотивниот период за отплата до 120 месеци продолжува до 15.06.2021 година, со што граѓаните добија дополнителна можност да ги искористат сите поволности на овој кредит и да го купат тоа што веќе го посакале и испланирале.

(more…)

Продолжи со читање

Кредити

Стопанска банка АД- Скопје со пролетна промотивна понуда за кредитните производи

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје започнува пролетна промотивна кампања за кредитните производи. За време на промотивниот период клиентите ќе можат да искористат низа придобивки и поволности, избирајќи го производот кој најмногу им одговара и да поднесат апликација во една од филијалите на Банката или 24/7 на www.alokredti.mk или преку АлоКредит на (02)15110. Клиентите можат да ја искористат промотивната понуда до 31.7.2021 година. (more…)

Продолжи со читање
Популарно