Connect with us

Кредити

Поволни наменски кредити од Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Почнувајќи од 15.03.2018 година, Комерцијална банка АД Скопје започна со понуда на поволни наменски кредити.

По согледувањето на потребите и барањата на комитентите, Банката во наредниот период нуди поволности кај следните наменски кредити:

  • Кредит за школување со каматна стапка од 5,5% , рок на отплата до 5 години и износ до 5,000 евра во денарска противвредност. Повеќе на линкот Кредит за школување.
  • Кредит за подобрување на енергетската ефикасност со каматна стапка од 4,9% , рок на отплата до 7 години и износ до 8,000 евра. Повеќе на линкот Кредит за подобрување на енергетската ефикасност.
  • Туристички кредит со каматна стапка од 5,9% , рок на отплата до 3 години и износ до 3,000 евра. Повеќе на линкот Туристички кредит.

Домашни банки

НЛБ Станбени кредити – Твој дом, твој избор!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови станбени кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со промотивна кампања и намалени каматни стапки за кредитите за физички лица

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда Банката нуди нови потрошувачки и станбени кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје воведува промотивни услови за станбениот и за потрошувачките кредити

Објавено

на

Како одговор на зголемената побарувачка за станбени и потрошувачки кредити, кои од почетокот на годината во Стопанска банка АД – Скопје се достапни со вклучено осигурување, Банката воведува промотивна понуда за овие 2 категории производи: (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange