Connect with us

Домашни банки

Плаќање сметки од А1 без провизија на дигиталните киосци на Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Дигиталните киосци на Комерцијална банка АД Скопје од 02.11.2020 година овозможуваат нова бесплатна услуга – плаќање на сметките од А1. Секој што поседува картичка од која било банка може да ги плати сметките од А1 без провизија на дигиталните киосци во Дигиталната експозитура на ул. Македонија и во реновираната експозитура Бисер во Скопје.

Оваа услуга е веќе достапна за сметките од ЕВН, БЕГ, Телеком и Телекабел. Корисникот сам, воден од апликацијата која му се прикажува на екранот, може во реално време да ја плати сметката со картичка на вградениот POS терминал за што добива печатена потврда. Секако, целата постапка повторно е без надомест или провизија, без оглед од која банка е издадена картичката.

Банката во овие експозитури нуди и низа други привилегии што ги овозможува дигиталното банкарство, како што се подигнување или внесување готовина преку банкомат, замена на евра во денари и печатење извод од трансакциска сметка за физички лица со претплата на Интернет банка.

Бидете ефикасни и безбедни во дигиталните експозитури на Комерцијална банка 24 часа кој било ден од годината.

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ЕБОР одобри 9 милиони ЕУР кредит на ПроКредит Банка во Северна Македонија

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) доделува нови средства за поддршка на младите претприемачи и основање на бизниси, како и за промовирање на зелени финансии во Северна Македонија, преку финансискиот пакет од 9 милиони ЕУР одобрен за ПроКредит Банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно