Connect with us

Наградни игри

Плаќајте со HalkPay на Халкбанк и учествувајте во големото финале на наградната игра „Шопинг победа“

Објавено

на

Уште пет корисници на мобилната апликацијата HalkPay на Халкбанк имаат шанса да добијат андроид мобилни телефони кои банката ги доделува во рамките на наградната игра „Шопинг победа“ која започна на 01.11.2020 и ќе трае до крајот на февруари. Со извлекувањето кое ќе биде организирано утре и во рамките на кое ќе бидат земени предвид сите трансакции направени со кредитни или дебитни картички на Халкбанк од брендот Mastercard во текот на јануари, се заокружуваат месечните извлекувања во кои на месечно ниво се доделуваа по 5 андроид мобилни телефони.

Oстанува и главното извлекување кога ќе се доделат 10 ваучери за велосипеди, 6 Garmin часовници и еден електричен велосипед, а ќе се одржи на 10 март. Во него право на учество ќе имаат сите клиенти кои ги исполниле условите во целиот период на траење на наградната игра, без разлика дали во месечните извлекувања имаат добиено награда.

Сите корисници на апликацијата HalkPay и во текот на февруари треба да продолжат со нејзино користење. Во ова извлекување, кое ќе се одржи на 10 март, учествуваат сите трансакции направени во период од 1 ноември до 28 февруари.

Во наградната игра една шанса за учество имаат клиентите кои направиле една валидна трансакција преку HalkPay мобилната апликација со дигитализирана дебитна картичка од брендот Mastercard, додека, пак, тројна шанса за учество добиваат клиентите кои направиле една валидна трансакција преку HalkPay мобилната апликација со дигитализирана кредитна картичка од брендот Mastercard.

Услугата  HalkPay овозможува сите сопственици на Mastercard картички, издадени од  Халкбанк АД Скопје , својот паричник да го имаат во мобилниот телефон, односно да можат на едноставен начин да вршат плаќања со својот мобилен телефон на сите ПОС терминали што поддржуваат бесконтактно плаќање. Наградната игра „Шопинг победа“ е организирана со цел клиентите е да се уверат во предностите од секојдневната употреба на овој вид бесконтактно плаќање и да се приклучат на она што е светски тренд во вршењето трансакции.

Наградни игри

Шпаркасе Банка извлече нови 10 добитници од наградната игра “Happy VISA викенд”

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија извлече нови 10 добитници од наградната игра „Happy VISA викенд“ со VISA платежните картички издадени од Банката. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Доделени наградите од наградната игра на Тиго Фајнанс „Земи кредит, зграпчи награда“

Објавено

на

На 4 август годинава, Тиго Фајнанс ги извлече десетте среќни добитници од наградната игра „Земи кредит, зграпчи награда“, кои во деновите по извлекувањето ги подигнаа своите вредни награди. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Happy VISA викенд!“ – Наградна игра на Шпаркасе Банка Македонија во соработка со VISA

Објавено

на

Од денес започнува наградната игра „Happy Visa викенд“ за сите клиенти на Шпаркасе Банка Македонија, корисници на дебитни и кредитни картички Visa, кои со секоја трансакција на износ поголем или еднаков на 500,00 денари, имаат можност да освојат една од многубројните награди: (more…)

Продолжи со читањеПопуларно