Connect with us

Домашни банки

„Плати на пријател“ само со телефонски број – Нова опција во мБанка на Комерцијална банка

Објавено

на

Со пријател и со мБанка е лесно – сега префрли пари на пријател само со избор на телефонски број.

Комерцијална банка ја овозможи новата дигитална услуга „Плати на пријател“ за да обезбеди нови привилегии и неограничени можности за корисниците на мобилната апликација мБанка.

„Плати на пријател“ опцијата ти овозможува брзо и лесно префрлање или примање парични средства од пријател со сметка во Комерцијална банка без трошоци, за само неколку секунди и само со избор на неговиот контакт во телефонскиот именик.

Новата можност во мБанка е достапна за сите корисници на опцијата „вршење трансакции“ во најновата верзија на мобилната апликација. Сѐ што е потребно за прием на средства е да го пријавиш својот телефонски број во регистарот на мБанка.

Комерцијална банка, како докажан врвен иноватор на полето на дигиталните услуги, со „Плати на пријател“ додава уште една привилегија во палетата можности што ги имаат нејзините клиенти. Дигиталните услуги на Комерцијална банка се едноставни, безбедни и ефикасни со цел да ти овозможат лесни и брзи финансиски трансакции и максимално корисничко задоволство.

Преку мобилната апликација мБанка имаш пристап до голем број банкарски услуги од твојот мобилен телефон или таблет, 24 часа на ден – увид во состојбата на платежните сметки, штедни влогови, платежни картички, кредитни партии, а можеш да вршиш и плаќање и пренос на средства. мБанка ти овозможува онлајн аплицирање за потрошувачки кредит, промена на дневни и месечни лимити за трансакции со картички, ажурирање лични податоци и уште многу други услуги.

Повеќе информации за „Плати на пријател“ и за мБанка се достапни на следниот линк.

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно