Connect with us

Осигурување

#ПетВет – здравствено осигурување за твоето куче единствено во САВА осигурување а.д. Скопје

Објавено

на

За многумина сопственото и здравјето на своите најблиски е најважната работа на светот. Кога се мисли на најблиските, освен луѓето тука спаѓаат и домашните миленици кои за многумина се рамноправни членови во домот.

Миленичињата се дел од семејството. Токму поради тоа, Сава осигурување го создаде #ПетВет, здравственото осигурување за Вашето куче!

Ваше е да си играте и да го сакате, а Сава осигурување со својот најнов производ ќе се обиде да обезбеди начин за негова заштита.

Изберете го најдоброто за здравјето на омилениот член на семејството, сега со 20% промотивен попуст!

Business Woman

Вилма Учета-Дузлевска нов генерален директор на Триглав осигурување живот АД Скопје

Објавено

на

Компанијата Триглав осигурување живот АД Скопје доби нов генерален директор и извршен член на одбор на директори. Вилма Учета-Дузлевска ја презема водечката позиција во компанијата по поминати неколку мандати на извршни позиции во областа на осигурувањето во Кроација осигурување. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Поддршка во борбата со рак на дојка: Сигурност во најпотребните животни моменти со Халк Осигурување

Објавено

на

Секојдневно три од четири случаи се дијагностицираат со рак на дојка, повеќе од 250 жени заболуваат месечно, додека 90 од нив ја губат битката. Со овие статистики ракот на дојка претставува најчест облик на тумор кај жените. Периодот на КОВИД-пандемијата го отежна пристапот до медицинска услуга и до третман, а уште повеќе и до одложување на дијагностицирањето на заболувањата. Затоа, повеќе од кога и да било, потребни се, пред сè,  самопрегледите, превенцијата и раното детектирање на состојбите.   (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Потврден одличниот кредитен рејтинг на Сава Ре од страна на AM Best

Објавено

на

По редовниот годишен преглед, агенцијата за рејтинг AM Best го потврди „A“ рејтингот на финансиската моќ и „А“ долгорочен кредитен рејтинг на Сава Ре,  при што перспективата ја оцени како „стабилна“. (more…)

Продолжи со читање

Популарно