Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Пензионерско уживање со “Пензија на 1-ви” од Стопанска Банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти, пред се пензионерите, дека со почеток од 1-ви февруари 2019, ќе започне да врши исплата на пензиите на првиот работен ден во месецот за оние пензионери кои својата пензија ја примаат од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија (ПИОМ), на нивна денарска сметка во Стопанска банка АД – Скопје.

Воедно, Банката потсетува за поволностите кои ги добиваат сите пензионери кои својата пензија ја примаат на сметка во Стопанска банка АД – Скопје, вклучително:
–    Бесплатна VISA/Master дебитна картичка поврзана со трансакциската сметка, со која може да се подигне пензијата
–    10% намалување на променливите каматни стапки и можност за фиксна стапка, кај одредени кредитни производи 
–    Можност за дозволено пречекорување 
–    Повисоки каматни стапки до 0.2 п.п. за орочениот депозит МОЈ ПЛАН во однос на редовните каматни стапки
–    24/7 бесплатен пристап и увид во трансакциска сметка како и можност за плаќање преку интернет. 

За повеќе информации, обратете се во Филијалите на Банката или во 24/7 Контакт Центарот (02) 3100 109.

Домашни банки

Комерцијална банка АД Скопје, Генерален покровител на концертот на Златко Ориѓански и Бени Шакири

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е Генерален покровител на концертот на Златко Ориѓански и Бени Шакири, кој ќе се одржи на 20-ти април во Македонската Филхармонија. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Крадците украле 150.000 евра од филијалата на НЛБ Банка во Чаир

Објавено

на

По вчерашниот вооружен грабеж што се случи во 10:36 часот во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир, Банката ја информира јавноста дека клиентите и вработените на Банката се безбедни и во добра состојба. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Потрошувачки кредит за сите ваши желби од Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје од 16.04.2019 година започнува со понуда на најповолни готовински кредити со ЕУР клаузула до 30.000 евра без жиранти, со фиксна годишна каматна стапка од 4.9% за првите две години. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange