Connect with us

Кредити

Патување? Реновирање? Нов велосипед? – Оствари го посакуваното со потрошувачкиот кредит на Халкбанк

Објавено

на

Сакате да отпатувате некаде или да смените некои работи во станот. Можеби сакате да купите возило или убав велосипед. А немате доволно средства. Вистинско решение е потрошувачкиот кредит со животно осигурување и осигурување од незгода од Халкбанк АД Скопје со кој можете веднаш да ги остварите вашите желби и полесно да ја испланирате својата иднина. Рокот на отплата е до 10 години, максималниот износ кој можете да го добиете е до 1.500.000 денари. 

Овој кредит е со исклучително поволни услови – со каматна стапка од 5% фиксна за првата година, 5,5% фиксна за втората година, за останатиот период е варијабилна (5,25 пп + референтната стапка за пресметување на стапката на законската казнена камата која во моментов изнесува 1,25%) и со ниска стапка на вкупни трошоци (СВТ). Висината на СВТ инаку зависи од износот на кредитот, рокот за негово враќање, износот на трошоците вклучени во пресметката, висината на договорната каматна стапка и износот на полисата за животно осигурување и полисата од незгода. 

Кај овој производ провизијата за обработка е 0%, а провизија не е предвидена ниту за предвремена отплата на кредитот. Единствен трошок се 150 денари за апликација и 350 денари за проверка во Кредитно биро кои се наплаќаат само за одобрен кредит и тоа пред исплата на одобрените средства.

Новиот потрошувачки кредит на Халкбанк е ненаменски и може да се користи за најразлични потреби, како и за рефинансирање постојни кредити во други банки. Токму затоа, исполнете ги сите ваши желби и потреби лесно и едноставно со потрошувачкиот кредит од Халкбанк.

Кредити

Соништата навистина се остваруваат со Шпаркасе Банка!

Објавено

на

Купувањето или уредувањето на стан или куќа е една од најголемите финансиски одлуки во животот на секоја личност и затоа е многу важно да бидете добро информирани доколку решите да го направите ова со финансиска поддршка во форма на станбен кредит. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Стопанска банка АД – Скопје со промотивна понуда за станбени кредити до крајот на годината

Објавено

на

Повторно оваа есен, станбените кредити од Стопанска банка АД – Скопје вклучуваат понуда за намалени трошоци поврзани со процесот на аплицирање и одобрување што е значително олеснување за корисниците на кредит. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Промотивна понуда на потрошувачки кредит од Стопанска банка АД Скопје со подарок домаќинско осигурување

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје од 5.10.2021 до крајот на 2021 година ги промовира потрошувачките кредити до 25.000 евра со интересна комбинација која вклучува подарок домаќинско осигурување за првата година и 100% попуст на административните трошоци. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно