Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Пакети

ПАКЕТ5 – Нов пакет производи од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

За сите учесници на Скопскиот маратон и Женската трка, Стопанска банка а.д. Битола понуди нов промотивен ПАКЕТ5, пакет на производи со единствени услови кој одговара на сечии потреби.

Пакетот се состои од 5 производи:

  1. Денарски ненаменски потрошувачки кредит со каматна од 5,99% – до 1.000.000,00 ден БЕЗ ЖИРАНТИ;
  2. Кредитна картичка – MasterCard Standard – лимит до 3 (три) плати;
  3. Дозволено пречекорување по трансакциска сметка + MasterCard Debit – лимит до 5 (пет) плати;
  4. СМС Известување;
  5. Електронско банкарство.

За да го активирате овој пакет обратете се во најблиската филијала на Стопанска банка а.д. Битола или дознајте повеќе информации на следниот линк.

Повеќе

Домашни банки

НЛБ Банка предвреме ќе врши исплата на априлските пензии

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги известува своите клиенти пензионери дека на 25-ти април 2019 (четврток), ќе изврши исплата на априлските пензии за оние пензионери кои својата пензија ја примаат од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Северна Македонија (ФПИОСМ) на нивна денарска сметка во НЛБ Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Од 1-ви април Халкбанк ќе ги исплаќа пензиите на секој први во месецот

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје воведе новина за приматели на пензија, преку која исплатата на пензиите ќе се врши секој 1-ви во месецот. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

Мудро штеди за подарок што вреди со Стопанска Банка АД Битола

Објавено

на

Детското штедење е долгорочен депозитен продукт за физички лица и е наменет за деца до 18 годишна возраст. Поради тоа, како законски застапник мора да се јави најмалку еден од родителите, што се докажува со Извод од матична книга на родени. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange