Connect with us

Пакети

Пакет 6енефити само за тебе од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола понуди нов промотивен ПАКЕТ 6 (Пакет 6енефити), пакет на производи со единствени услови кој одговара на сечии потреби.

Пакетот се состои од 6 производи:

  1. Денарски ненаменски потрошувачки кредит со ризико осигурување – до 1.500.000,00 денари;
  2. Кредитна картичка (Visa/MasterCard Standard) – до 3 (три) плати;
  3. Дозволено пречекорување по трансакциска сметка;
  4. Специјален лимит поврзан со MasterCard Debit платежна картичка – до 5 (пет) плати;
  5. СМС известување и
  6. Електронско банкарство

Наведените услови важат единствено доколку се искористат сите наведени производи од пакетот.

Новиот пакет производи е наменет за физички лица. Каматната стапка на денарски ненаменски потрошувачки кредит со ризико осигурување е 4,99% фиксна за првата година, односно 5,50% фиксна каматна стапка за втората година и 6,80% променлива каматна стапка за останатиот период; со рок на отплата до 95 месеци; максимален износ до 1.500.000,00 МКД и истиот е без провизија за обработка. Единствените трошоци за кредитот се 700 денари за апликација за кредит и 2% провизија на одобрениот износ за обработка на барањето за кредит.

Кредитна картичка Visa/Mastercard standard согласно кредитната способност на барателот, лимит до 3 (три) месечни плати, но најмногу до 500.000,00 денари.

Дозволено пречекорување по трансакциска сметка + специјален лимит на Mastercard debit – до 5 месечни плати од кои: лимит во висина од 3 месечни плати кои што корисникот на картичката ќе може да ги користи на ПОС и АТМ, без провизија и специјален лимит во висина од 2 месечни плати кои што корисникот на картичката може да ги користи исклучиво за подигање.

За да го активирате овој пакет обратете се во најблиската филијала на Стопанска банка а.д. Битола или дознајте повеќе информации на следниот линк.

Пакети

Студентски пакет „За чиста 10-ка“ на Халкбанк со низа бенефиции за идните академски граѓани

Објавено

на

Како банка која постојано води грижа за потребите и барањата на различните категории граѓани, Халкбанк креираше нов производ наречен „За чиста10-ка“, овојпат наменет за студенти. Станува збор за специјален пакет услуги кој на идните академски граѓани им нуди низа поволности и бенефиции. Производот е наменет за млади на возраст од 18 до 24 години, а секој студент може да аплицира онлајн или во најблиската филијала на банката. Сè што е потребно е да се поседува важечки индекс и лична карта. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Пакет УНИ ИНОВАЦИЈА – нов пакет услуги од УНИБанка за компании преку ФИТР

Објавено

на

УНИБанка и Фондот за иновации и технолошки развој потпишаа Меморандум за меѓусебна соработка, со кој се отвораат нови можности за финансирање и олеснување на пристапот до финансиски средства за микро, малите и средни претпријатија. Најголем дел од поволностите и овој пат ќе бидат обезбедени за старт-ап компании. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Силк Роуд Банка АД Скопје и ФИТР со нова соработка за олеснет пристап до финансии на иновативните компании

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје и Фондот за иновации и технолошки развој потпишаа Меморандум за соработка, со цел олеснет и зголемен пристап до финансиски средства и банкарски производи и услуги, за најиновативните домашни компании.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно