Connect with us

Домашни банки

Пакет за млади БЕЗ ТРОШОЦИ од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола ги прилагодува своите производи согласно потребите на категориите на клиенти за кои истите се наменети. Истовремено, со постојани новитети ги следи и најновите модерни трендови на дигитализација во банкарството.

Новиот единствен пакет за млади е наменет за лица 18-25 години, постоечки или идни клиенти на банката.

Пакетот ги содржи најдобрите услуги и дигитални производи на банката кои клиентите од категоријата 18-25 години ги добиваат ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО.

Производи кои ги вклучува пакетот се: трансакциска сметка – БЕЗ трошоци за одржување, Mastercard Debit картичка – БЕЗ трошоци за месечна членарина, БЕСПЛАТНО СМС – известување, БЕСПЛАТНО електронско банкарство и БЕСПЛАТНА мобилна апликација BANK2GO со опција за вршење на плаќања.

Новиот пакет за млади од Стопанска банка а.д. Битола за оваа категорија на клиенти нуди лесен, безбеден и најважно од се БЕСПЛАТЕН пристап до користењето на основните банкарски и модерните дигитални производи кои во целост го олеснуваат финансиското управување со средствата на оваа група млади клиенти.

Повеќе информации за овој пакет можете да прочитате ТУКА, a за аплицирање за истиот целосно бесплатно можете да се обратите во некоја од експозитурите на Стопанска банка а.д. Битола.

Домашни банки

Известување од ТТК Банка за предвремена исплата на пензиите од денес (28-ми јуни 2022 година)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека почнувајќи од денес (28-ми јуни 2022 година), започна со исплата на пензијата за месец јуни на пензионерите кои ја примаат својата пензија од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на нивната денарска сметка во ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Финансиска помош од Комерцијална банка за организација на Светското првенство во шах за слепи во Охрид

Објавено

на

Во својата долгорочна мисија секогаш да им помогне и да излезе во пресрет на потребите на лицата со хендикеп, Комерцијална банка на свое големо задоволство финансиски ќе го помогне одржувањето на Светското првенство во шах за слепи и визуелно хендикепирани лица во Охрид. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк започна со предвремена исплата на јунските пензии

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти пензионери дека пензиите за месец јуни се веќе на нивните сметки од денес (28.06.2022 – вторник) и истите можат слободно да ги користат при пазарење со своите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии. (more…)

Продолжи со читање


Популарно