Connect with us

Кредити

О2 лимит – револвинг кредит нов кредитен продукт за правните лица од НЛБ Тутунска банка

Објавено

на

НЛБ Тутунска банка Ад Скопје како постојан промотор и поддржувач на растот на компаниите во Македонија, со цел задоволување на нивните потреби, ја проширува понудата за правни лица со нов кредитен продукт О2 лимит– револвинг кредит.

О2 лимит е револвинг кредит кој е наменет за сите правни лица кои имаат потреба од дополнителни средства во своето тековно работење. Со овој кредитен продукт се овозможува и надминување на одредени сезонски флуктуации во паричните текови, како и премостување на одреден период се до наплата на побарувањата од своите купувачи.

Со О2 лимит- револвинг кредитот нема провизија за пролонгирање или провизија за одобрување во период до 36 месеци, а каматата се плаќа само на искористениот дел.

О2 лимит – револвинг кредитот на фирмите им овозможува заштеда на време и пари, им дава сигурност и ликвидност во секојдневното работење.

Кредити

Пензионерите во Халкбанк ќе можат да вршат отплата на кредитите до 75 години!

Објавено

на

Халкбанк ги промени карактеристиките на потрошувачкиот кредит за пензионери, во делот на старосната граница до која клиентите имаат можност да вршат отплата на рати. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со две промотивни кампањи од 01.02.2019 година

Објавено

на

НЛБ Банка спроведува две промотивни кампањи за НЛБ Потрошувачките кредити и НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица во периодот од 1.2.2019 до 28.2.2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Остварете ги СИТЕ Ваши потреби, со ЕДЕН избор – MoneyMAX онлајн кредити

Објавено

на

Брзите онлајн кредити во Македонија доживуваат вистинска експанзија. Со понуда целосно приспособена на потребите на клиентите, како и едноставен процес на аплицирање и брз одговор, интересот за ваквиот начин на кредитирање е во постојан пораст. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange