Connect with us

Домашни банки

Охридска банка ја прошири деловната мрежа со нова експозитура со атрактивен дизајн и модерен изглед

Објавено

на

На 5 јули 2021 година Охридска банка АД Скопје со задоволство на клиентите им ја претставува експозитурата со атрактивен дизајн и модерен изглед, на нова локација – ул. Интернационални Бригади бр. 15 во општина Гази Баба, Скопје.

Експозитурата е отворена секој работен ден од 08-16 часот, при што тимот на Охридска банка АД Скопје на клиентите им стои на располагање за сите прашања, нудејќи сеопфатни банкарски услуги.

Банкоматот на новата локација, исто така е достапен од 05.07.2021 (понеделник).

Домашни банки

Дали сте размислувале колку пари и време ви заштедуваат дигиталните финансиски услуги?

Објавено

на

Сите сме сведоци на ултра брза дигитална трансформација. Замислете си само колку пати дневно извршувате дигитални трансакции? Сигурно никогаш не сте размислувале колку пари и време ви заштедува плаќањето преку интернет или мобилен телефон. Во маркети плаќате со картичка за неколку секунди и не чекате кусур. Не губите време ниту кога ви треба готовина, затоа што имате банкомат на секој чекор. Не трошите еден вработен за уплата на дневен промет секој ден затоа што и за тоа имате банкомат… (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка изврши дополнување и ажурирање на Општите услови за користење на трансакциска сметка

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги информира своите почитувани клиенти дека изврши дополнување и ажурирање на Општите услови за користење на трансакциска сметка со 18.10.2021 година.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со фантастична вест за акционерите – ќе ја подели и заостанатата дивиденда!?

Објавено

на

Изминатата пандемиска 2020 година, НЛБ Банка ги следеше инструкциите на Народната банка којашто советуваше банките да не исплаќаат дивиденда, па така Банката се воздржа и на своите акционери не им ја исплати заслужената награда. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно