Connect with us

Платежни картички

Охридска банка со промотивна кампања за бесплатни дебитни картички за пензионери до 30 септември

Објавено

на

Охридска банка им нуди дебитна картички без чланарина на сите пензионери кои ќе аплицираат до 30.09.2020 година.

Подигнувајте готовина без провизија на повеќе од 120 банкомати ширум земјата и избегнете ја гужвата во експозитури.

Аплицирајте онлајн на следниот линк.

Преземањето на оваа содржина не е дозволена без согласност од Редакцијата на Банкарство.мк

Платежни картички

Платежни картички „Купувам домашно“ како помош за граѓаните и во четвртиот пакет економски мерки

Објавено

на

Домашната платежна картичка “Купувам домашно” беше воведена како дел од третиот сет на економски мерки на Владата за поддршка на економијата во услови на пандемија на Ковид-19. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Охридска банка врши замена на сите платежни картички со ново лого

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје врши интензивна замена на платежните картички на своите клиенти, физички и правни лица. Во овој процес кој ќе трае до 30 Септември 2020 година, Банката ќе ги замени сите дебитни и кредитни картички на своите клиенти со нови картички, со логото на матичната групација Штаермеркише Шпаркасе. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Со НЛБ Visa картичките, повеќе за сите!

Објавено

на

Плаќајте со НЛБ Visa картичките (Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold) до 30.09.2020 година и направете минимум 10 безготовински трансакции на минимален износ од 300 денари по трансакција.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно