Connect with us

Домашни банки

Охридска банка на нова локација во Прилеп!

Објавено

на

Охридска банка Сосиете Женерал од понеделник – 16.04.2018 година, ќе работи од нова локација во Прилеп.

Почитувани клиенти, Ве известуваме дека експозитурата на Охридска банка Сосиете Женерал во Прилеп, почнувајќи од 16.04.2018 (понеделник) се сели на нова локација, односно на ул. Јошка Јорданоски бр.2. Постојната експозитура на ул. Маршал Тито бб, ќе биде отворена за клиенти до 13.04.2018 (петок), до 13.00 часот. На 14.04.2018 (сабота), експозитурата нема да работи. Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, OBSGN@t и ПОС-терминалите на Банката.” – се вели во соопштението објавено на веб страната на банката.

Домашни банки

НЛБ Потрошувачки кредити – Баш како што сакаш!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови потрошувачки кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД-Скопје врши промена за водење сметки на пензионери

Објавено

на

Стопанска банка АД-Скопје ги известува своите клиенти дека, почнувајќи од 01.04.2019 ќе изврши промена на надоместокот за месечно водење на трансакциски и штедни сметки на пензионери. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Станбени кредити – Твој дом, твој избор!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови станбени кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange