Connect with us

Домашни банки

Охридска Банка: Известување за промена на локација и работно време на експозитура Гази Баба

Објавено

на

Охридска Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека експозитурата во Гази Баба на ден 02.07.2021 (петок) ќе работи со скратено работно време од 08:00 до 14:00 часот, поради преселба на новата локација на ул. Интернационални Бригади бр.15.

Постоечката експозитура и банкоматот ќе бидат достапни за клиенти до 02.07.2021 (петок), до 14.00 часот.

Експозитурата ќе продолжи да работи на новата локација од ден 05.07.2021 (понеделник), со работно време од 08:00 до 16:00 часот. Банкоматот на новата локација, исто така ќе биде достапен од 05.07.2021 (понеделник).

Изменетиот режим на работно време е прилагоден само за периодот на релоцирање на експозитурата на новата локација.

Во меѓувреме, на клиентите им стојат на располагање сите останати експозитури на Охридска банка, како и алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкоматите, мобилното и електронското банкарство.

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно