Connect with us

Платежни картички

Охридска банка го зголеми износот на плаќања со бесконтактни картички на 2.000 денари

Објавено

на

За полесни и побрзи плаќања на своите клиенти, Охридска банка АД Скопје го зголеми износот на плаќања со бесконтактни картички на 2.000 денари!

Со оваа можност, со сите картички на Охридска банка со бесконтактна технологија, може да се вршат трансакции до 2.000 денари без внесување на ПИН.

Со користењето на бесконтактните плаќања, ќе се заштитите себеси и продажниот персонал и ќе го намалите времето во чекање на каса.

Повеќе информации можете да погледнете на следниот линк.

Платежни картички

Наградна игра на ТТК Банка со Mastercard платежни картички

Објавено

на

ТТК Банка започна со организирање наградна игра за сите физички лица, клиенти на Банката кои се корисници на Mastercard платежни картички, дебитни и кредитни, издадени од Банката. Конкретно, платежни картички кои учествуваат во наградната игра се Mastercard Debit – дебитна картичка и Mastercard Credit – кредитна картичка. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

КаСис: Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Објавено

на

Мнозинството од студентите кои се квалификуваа за користење на субвенциониран студентски оброк, во рамки на проектот на Министерството за образование и наука, веќе ги подигнаа своите картички кои ги издава Шпаркасе Банка. Изработката на овие картички ја реализираше единствениот македонски процесор од областа на картичното работење, електронска трговија и сертифицирано биро за персонализација на картички КаСис АД.  (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

„Помала камата, повеќе можности“: НЛБ Visa кредитните картички со промотивна 5,9% фиксна камата

Објавено

на

НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите корисници на НЛБ Visa кредитни картички, односно Visa Classic и Visa Gold за физички лица.
(more…)

Продолжи со читање

Популарно