Connect with us

Домашни банки

Охридска банка АД Скопје повторно го откажа планираното Собрание на акционерите

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за за следната ценовно чувствителна информација односно повлекување на Јавниот повик за одржување на седница на Собранието на акционерите.

„Се известуваат акционерите на Охридска банка АД Скопје дека се повлекува Јавниот повик за 44. седница на Собранието на акционерите на Охридска банка АД Скопје, НО бр. 0203-9265/28-3-1 од 27.2.2020 година, објавен на ден 29.2.2020 година.

Истовремено се повлекуваат и сите предлог-одлуки и материјали.

За новиот датум и за времето на одржување на 44. седница на Собранието на акционерите на Охридска банка АД Скопје, акционерите ќе бидат дополнително известени во согласност со законот.” – се вели во соопштението на Банката.

Домашни банки

Со онлајн апликација побрзо до трансакциска сметка и дебитна картичка од Комерцијална банка

Објавено

на

Сега веќе едноставно и брзо можете онлајн да отворите трансакциска сметка и да добиете дебитна картичка од Комерцијална банка. Поднесете го барањето онлајн, преку веб страницата на Банката, а Комерцијална банка ќе ви отвори сметка и ќе ја изработи дебитната картичка што вие ќе ја изберете.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Судот им го отежнува патот до правдата на акционерите на Стопанска Банка Скопје

Објавено

на

Координативното тело за преземање активности за остварување на правата од приоритетните акции на Стопанска банка АД Скопје до редакцијата на Банкарство достави отворено писмо преку кое имаат за цел да ги остварат своите акционерски права. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Колку чекори се потребни за подарок е-ваучер во вредност од 1.000 денари?

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје во соработка со Visa International доделува вредносен е-ваучер на износ од 1.000 МКД за секоја онлајн апликација за платежна картичка од брендот Visa преку Sparky Viber Chat асистентот во само три чекори: (more…)

Продолжи со читање

Популарно