Connect with us

Платежни картички

Охридска банка АД Скопје го ограничи правото на користење на платежните картички со старо лого

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека од вчера (05.11.2020) го ограничи правото на користење на платежните картички со старото лого.

Клиентите кои сеуште не ги подигнале картичките со новото лого, веќе од 05.11.2020 година немаат можност да вршат плаќања со нив. Но, новите платежни картички со новото лого на Банката се изработени и истите можат да се подигнат во матичните експозитури низ државата.

Огрничувањето на правото на користење на платежните картички со старо лого е резултат на процесот на замена на картички со новото лого на Банката кој почна во мај 2020 година.

За повеќе инфромации, клиентите да се обратат во Контакт центарот на 02 15 050, или пак во матичната експозитура.

Платежни картички

Наградна игра на ТТК Банка со Mastercard платежни картички

Објавено

на

ТТК Банка започна со организирање наградна игра за сите физички лица, клиенти на Банката кои се корисници на Mastercard платежни картички, дебитни и кредитни, издадени од Банката. Конкретно, платежни картички кои учествуваат во наградната игра се Mastercard Debit – дебитна картичка и Mastercard Credit – кредитна картичка. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

КаСис: Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Објавено

на

Мнозинството од студентите кои се квалификуваа за користење на субвенциониран студентски оброк, во рамки на проектот на Министерството за образование и наука, веќе ги подигнаа своите картички кои ги издава Шпаркасе Банка. Изработката на овие картички ја реализираше единствениот македонски процесор од областа на картичното работење, електронска трговија и сертифицирано биро за персонализација на картички КаСис АД.  (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

„Помала камата, повеќе можности“: НЛБ Visa кредитните картички со промотивна 5,9% фиксна камата

Објавено

на

НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите корисници на НЛБ Visa кредитни картички, односно Visa Classic и Visa Gold за физички лица.
(more…)

Продолжи со читање

Популарно