Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Откривме што се крие зад зелените билборди поставени насекаде низ градот?!

Објавено

на

Во изминатиов период се запознавме со еден интересен и нов “лик”. Можеби и Вие сте ги забележале зелените интересни билборди со робот кој Ви вели ЗДРАВО!

Засега не ви откриваме дали овој интерактивен лик е машко или женско, но основната негова/нејзина карактеристика е да ви го олесни секојдневието во поглед на давање информации поврзани со производи и услуги од банкарството.

Конкретно, станува збор за нова услуга на една од банките во државата, која ќе им овозможи полесен пристап на клиентите до сите информации поврзани со Банката.

А, за која банка станува збор?

Следете не и дознајте наскоро!

Домашни банки

УНИБанка оствари добивка од 161,9 милиони денари за 9 месеци во 2019 година

Објавено

на

УНИБанка заклучно со третиот квартал од 2019 година, делуваше во согласност со приоритетните цели и задачи дефинирани во усвоениот бизнис план за 2019 година. Клучна цел беше остварување на максимален профит преку оптимално ангажирање на изворите на средства во сигурни и профитабилни пласмани, во услови на стабилизирање на политичкиот амбиент и стабилизирање на очекувањата на економските субјекти. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Централна кооперативна банка АД Скопје со негативен финансиски резултат го заокружи третиот квартал од 2019 година

Објавено

на

Податоците од финансискиот извештај за работењето во третото тримесечје од 2019 година, објавен на Македонска берза покажуваат дека Централна кооперативна банка АД Скопје има остварено негативен финансиски резултат, кој е послаб во однос на истиот период од минатата година, кога банката забележа добивка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД-Скопје се соочува со лажен Фејсбук профил и лажни награди

Објавено

на

Во текот на вчерашниот ден се појави лажна Facebook страна со име “Stopanska banka AD”, која се обидува да прибере лични податоци од корисници на оваа социјална мрежа. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange