Connect with us

Платежни картички

Отвори нови хоризонти со Debit Mastercard од Комерцијална банка!

Објавено

на

Понекогаш важните работи доаѓаат во многу едноставно пакување. Сега со само еден чекор можете да добиете целосна слобода во плаќањето.

Со Debit Mastercard® дебитната картичка од Комерцијална банка парите ви се на дофат во секое време. Можете да плаќате на милиони продажни места во земјава, во странство и на интернет без никаква провизија. А, при плаќања со картичката во странство конверзијата секогаш се врши по најповолен курс!

Можете да повлекувате готовина од банкомати секаде во светот, а на големата мрежа банкомати на Комерцијална банка можете да повлекувате и уплаќате готовина без надомест. Притоа ќе имате целосен увид во вашата сметка преку мобилната апликација мБанка и за секоја трансакција ќе добивате бесплатни известувања.

Debit Mastercard овозможува и бесконтактно плаќање за само една секунда – брзо, едноставно и безбедно. Освен што може да плаќате со картичката, може да плаќате и со мобилен телефон користејќи ја бесплатната Android апликација KomPay секаде каде што има POS терминал за бесконтактно плаќање. Сега дури можете и да повлекувате готовина преку KomPay на бројните бесконтактни банкомати.

Покрај редовните привилегии кои ги добивате со Debit Mastercard, може да аплицирате и за дозволено пречекорување до 2 плати и да ја користите можноста да плаќате до 24 рати без камата на продажните места кои имаат склучено договор со Комерцијална банка.

Картичката е без членарина за првата година, а воопшто ќе немате членарина и во следните години доколку направите годишен промет на продажни места над 30.000 денари или ја примате платата или пензијата преку Комерцијална банка и немате други дебитни картички.

Со толку многу предности на Debit Mastercard од Комерцијална банка можете навистина да уживате во беспрекорното банкарско искуство. Сѐ што треба е да пополните барање на https://apliciraj.kb.mk/ и ќе бидете известени кога да си ја подигнете картичката од избраната експозитура или филијала.

Сите информации за Debit Mastercard дебитната картичка ви се достапни на следниот линк: https://kb.mk/debit-mastercard.nspx.

Платежни картички

Наградна игра на ТТК Банка со Mastercard платежни картички

Објавено

на

ТТК Банка започна со организирање наградна игра за сите физички лица, клиенти на Банката кои се корисници на Mastercard платежни картички, дебитни и кредитни, издадени од Банката. Конкретно, платежни картички кои учествуваат во наградната игра се Mastercard Debit – дебитна картичка и Mastercard Credit – кредитна картичка. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

КаСис: Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Објавено

на

Мнозинството од студентите кои се квалификуваа за користење на субвенциониран студентски оброк, во рамки на проектот на Министерството за образование и наука, веќе ги подигнаа своите картички кои ги издава Шпаркасе Банка. Изработката на овие картички ја реализираше единствениот македонски процесор од областа на картичното работење, електронска трговија и сертифицирано биро за персонализација на картички КаСис АД.  (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

„Помала камата, повеќе можности“: НЛБ Visa кредитните картички со промотивна 5,9% фиксна камата

Објавено

на

НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите корисници на НЛБ Visa кредитни картички, односно Visa Classic и Visa Gold за физички лица.
(more…)

Продолжи со читање

Популарно