Connect with us

Домашни банки

Отворете сметка или депозит во Халкбанк и добијте ваучер за да се почестите на наша сметка

Објавено

на

Физичките лица кои ќе отворат трансакциска сметка во Халкбанк преку која ќе добиваат плата или пензија или доколку почнат да штедат во Банката и тоа го направат до 30 септември, ќе добијат вредносен ваучер од 500 денари кој ќе може да го искористат во еден од листата од 135 локали од угостителскиот сектор низ целата територија на земјата, а кои се клиенти на банката.

Новата кампања „На наша сметка“ важи и за други продукти на банката како подигање кредит, дозволено пречекорување на трансакциска сметка, е-касичка, е- банкарство или отворање нова Mastercard кредитна картичка.

За сите оние кои ќе решат своите средства да ги издвојат како штеден влог, Халкбанк нуди идеални можности преку неколку вида депозити креирани според барањата и потребите на клиентите. Сопственици на сметка и корисници на електронско банкарство во Халкбанк имаат можност да штедат и онлајн преку онлајн депозитит. Орочувањето кај различните депозитни производи се движи од 3 до 36 месеци, а за сите продукти каматата е фиксна за целиот период на орочување на средствата.

Халкбанк е најбрзорастечка банка во земјава и од 2011 година откога функционира под овој бренд кај нас успеа да стане една од четирите системски важни банки во земјава. Халкбанк АД Скопје е во целосна сопственост на силната банка Халкбанк АШ Турција која перманентно дава значајна и голема поддршка на македонската Халкбанк во остварувањето на нејзината цел за натамошен раст на македонскиот финансиски пазар.

Важни се луѓето. Важна е поддршката.

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје ја прошири мрежата на банкомати

Објавено

на

Со цел да овозможи подостапни услуги на корисниците,ТТК Банка АД Скопје ја прошири своjата мрежа на банкомати со поставување нови банкомати на две локации. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Известување од ЦКБ за исплата на средства на корисниците на парични права од социјална заштита за месец ноември

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека во насока на намалување на ризикот и заштита на здравјето на клиентите и вработените во Банката, средствата по основ на примања од социјални права за месец ноември ќе се исплатат во две групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Борут Вујчич нов член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно