Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Осигурување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Сега осигурувањето е многу полесно и подостапно за клиентите. Стопанска банка АД – Скопје не е осигурителна компанија, меѓутоа како овластен застапник во осигурувањето во соработка со осигурителните друштва Кроација Осигурување/Неживот и Уника Лајф за своите клиенти обезбеди повластени цени и услови за најбараните осигурителни производи.

Со вклучување на осигурувањето во својата понуда, Банката ќе стане прв избор на клиентите за купување на осигурителни производи, па затоа покрај обезбедените поволности, Банката на своите клиенти им нуди и пакети на производи кои вклучуваат осигурување.

Во продолжение е дел од понудата на осигурителни производи поврзани со кредитни производи од редовната понуда на Стопанска банка АД – Скопје:

БЕСПЛАТНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ

Бесплатно годишно патничко осигурување за сите постојни и нови корисници на Visa/MasterCard кредитните картички на Банката

ПАКЕТ КРЕДИТНИ ПРОИЗВОДИ СО ОСИГУРУВАЊЕ

• Потрошувачки кредит во пакет со осигурување од незгода со кој добивате годишен попуст од 400 или 600 денари за купување на друго осигурување преку Стопанска банка АД – Скопје;

• Потрошувачки кредит во пакет со животно осигурување и со каматни стапки пониски од редовните;

• Станбени и хипотекарни кредити во пакет со животно осигурување и со каматни стапки пониски од редовните.

ОСИГУРУВАЊЕ ВО ФИЛИЈАЛИТЕ НА БАНКАТА:

• Патничко осигурување со промотивни цени за клиентите на Банката

• Осигурување од незгода

• Имотно осигурување (домаќинско осигурување и осигурување од пожар и други опасности)

• Автоодговорност (задолжителното осигурување за сите возила)

• Зелен картон

• Каско осигурување

• Останати производи од неживотно осигурување

Домашни банки

Централна кооперативна банка АД Скопје со негативен финансиски резултат го заокружи третиот квартал од 2019 година

Објавено

на

Податоците од финансискиот извештај за работењето во третото тримесечје од 2019 година, објавен на Македонска берза покажуваат дека Централна кооперативна банка АД Скопје има остварено негативен финансиски резултат, кој е послаб во однос на истиот период од минатата година, кога банката забележа добивка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД-Скопје се соочува со лажен Фејсбук профил и лажни награди

Објавено

на

Во текот на вчерашниот ден се појави лажна Facebook страна со име “Stopanska banka AD”, која се обидува да прибере лични податоци од корисници на оваа социјална мрежа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка по 14-ти пат спонзор на Фестивалот „Златно славејче 2019“

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје по 14-ти пат е спонзор на детскиот фестивал „Златно славејче“, кој годинава ќе се одржи по 49-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange