Connect with us

Домашни банки

Осигурителни полиси преку мрежата на Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка го збогати портфолиото на услуги што ги нуди со продажба на осигурителни полиси за население.

Намалете ги трошоците и добијте комплетна услуга за неживотно осигурување преку мрежата на Комерцијална банка со истите, цени, услови и попусти како во осигурителните компании.

Отсега, со само една посета на Комерцијална банка може да ги добиете полисите обезбедени од Осигурување Македонија АД Скопје – ВИГ и од Триглав осигурување АД Скопје.

Осигурување Македонија АД Скопје – Виена Иншуренс Груп:

  • Хипотекарна полиса за осигурување на домаќинство, за корисниците на станбен кредит во Комерцијална банка, која трае до исплата на  кредитот и има специјална цена
  • Домаќинско осигурување (годишни полиси за клиенти кои сакаат пошироко покритие од хипотекарната полиса)

Триглав осигурување АД Скопје:

  • Здравствено патничко осигурување
  • Каско осигурување
  • Авто одговорност
  • Зелена карта

Зошто сте во предност доколку купите осигурителна полиса преку Комерцијална банка?

Затоа што добивате сѐ на едно место – банкарски производ или услуга, осигурителна полиса со иста цена и поволности како во осигурителното друштво, можност за плаќање на рати и помош од вработените во Банката за избор на полиса согласно вашите потреби.

Комерцијална банка со новата услуга на клиентите им овозможува заштеда на време и пари.

Повеќе информации може да најдете на следниот линк.

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје започна со исплата на ноемвриските пензии

Објавено

на

Имајќи ги во превид препораките и засилените мерки за заштита од ширење на COVID – 19, Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти пензионери дека пензиите за месец ноември од фондот на ПИОМ се предвреме процесирани при што ќе се спроведе готовинска исплата во етапи, со цел да се намали концентрација на пензионери во филијалите и да се овозможи поголема заштита на оваа категорија клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Македонска банкарска асоцијација донира лаптопи за студенти и ученици

Објавено

на

Финансиската писменост е еден од важните предуслови за квалитетен живот, спокојно планирање на животните трошоци и распоредување на приходите на секој поединец. Македонската банкарска асоцијација особено внимание посветува на финансиската писменост на клиентите на членките на асоцијацијата, банките и штедилниците, и вложува ресурси за нејзино подобрување, почнувајки од најраните години на децата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка со уште една општествено одговорна мисија – Онлајн обуки за практични вештини и знаење на 500 средношколци

Објавено

на

Во услови на пандемија од вирусот Covid-19 и ограничен пристап на учениците до наставните процеси, Комерцијална банка успеа на 500 средношколци од СЕПУГС „Васил Антевски Дрен“ од Скопје да им пренесе практични вештини и знаење на теми од суштинско значење за нивното образование, идно вработување и градење здрави финансиски навики. (more…)

Продолжи со читање

Популарно