Connect with us

Домашни банки

Осигурителни полиси за граѓаните на шалтерите на Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка го збогати портфолиото на услуги што ги нуди со продажба на осигурителни полиси за население. Од 01.08.2020 година, во следниве експозитури и филијали на Банката може да купите полиси за неживотно осигурување од Осигурување Македонија АД Скопје – Виена Иншуренс Груп и од Триглав осигурување АД Скопје.

Банката ги нуди следните осигурувања за физички лица:

Осигурување Македонија АД Скопје – Виена Иншуренс Груп:

  • Хипотекарна полиса за осигурување на домаќинство, за корисниците на станбен кредит во Комерцијална банка, која трае до исплата на  кредитот и има специјална цена
  • Домаќинско осигурување (годишни полиси за клиенти кои сакаат пошироко покритие од хипотекарната полиса)

Триглав осигурување АД Скопје:

  • Здравствено патничко осигурување
  • Каско осигурување
  • Авто одговорност
  • Зелена карта

Зошто сте во предност доколку купите осигурителна полиса преку Комерцијална банка?

Затоа што добивате сѐ на едно место – банкарски производ или услуга, осигурителна полиса со иста цена и поволности како во осигурителното друштво, можност за плаќање на рати и помош од вработените во Банката за избор на полиса согласно вашите потреби.

Комерцијална банка со новата услуга на клиентите им овозможува заштеда на време и пари.

Домашни банки

НЛБ Банка овозможува тргување со акции без провизија на денешниот „Инвеститорскиот ден“ на Македонска берза

Објавено

на

По повод одбележувањето на 25 години од основачкото собрание на Македонска берза АД Скопје, Берзата денес одржува т.н. „Инвеститорски ден“. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Капитал Банка: Одложување на обврски по кредити за физички лица

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници на кредитни продукти – физички лица дека периодот за пролонгација на обврските по кредитите завршува заклучно 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје ги затвора шалтерот и банкоматот лоцирани во ТЦ Палма мол Тетово

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека услугите на шалтерот и банкоматот на Банката лоцирани во ТЦ Палма мол, Тетово на ул. „Скопски пат” бр. 8 ќе може да ги користат заклучно со 18.9.2020 година (петок). (more…)

Продолжи со читање

Популарно