Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Освежете го вашиот буџет со брз онлајн кредит

Објавено

на

Како да ги решите финансиските проблеми во еден ден, па дури и за неколку часа? Одговорот е едноставен – брз онлајн кредит од ФД Монимакс Финансиско, за кој можете да аплицирате многу лесно, додека го пиете првото утринско кафе, а од првиот клик до одобрувањето на кредитот ќе поминат само неколку часа.

Аплицирањето за онлајн кредит од ФД Монимакс Финансиско е едноставно како сурфање на Вашата омилена социјална мрежа. Во кредитниот калкулатор го внесувате износот на кредитот и периодот на отплата, и тој автоматски ќе го пресмета износот на Вашата месечна рата. Со еден клик внесувате дополнителни информации во онлајн формуларот и ги испраќате потребните документи. ФД Монимакс Финансиско ќе Ви даде одговор на Вашето барање со најсоодветното решение за Вас.

ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови и фиксна каматна стапка од 0.833% за целиот период на отплата, со еднократен административен трошок. Износот на кредитот е до 60.000 денари со рок на отплата до 12 месеци.

Не чекајте Вашите финансиски проблеми да стануваат поголеми од ден на ден, посетете го вебсајтот на ФД Монимакс Финансиско и брзо и дискретно дојдете до сумата која ви е потребна.

Кредити

Што претставува кредит за рефинансирање?

Објавено

на

Кредит за рефинансирање е кредит што се подигнува во постоечката или друга банка со цел замена на постоечкиот долг, но најчесто и извор на дополнителни финансии. Најчесто со кредитот за рефинансирање се добиваат поповолни услови како грејс период, подолг период на отплата на кредитот, пониска каматна стапка и слично. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка овозможи online аплицирање за потрошувачки кредити

Објавено

на

За потрошувачките ненаменски кредити на Комерцијална банка АД Скопје отсега може да аплицирате и електронски (online). За сите физички лица, корисници на услугата електронска банка, кои имаат опција за плаќање, Комерцијална овозможи побрза и поедноставна постапка преку online аплицирањето.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка ги намали каматните стапки на кредитните продукти за физички лица

Објавено

на

Kако резултат на намалувањето на каматната стапка на благајничките записи, НЛБ Банка ги намали каматните стапки за 0,25 процентни поени на кредитните картички, инстант кредитите и на дозволеното пречекорување на трансакциска сметка за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange