Connect with us

Наградни игри

Одбери! Плати со Mastercard Debit на Стопанска банка а.д. Битола! Добиј!

Објавено

на

Во периодот на летото, кога сите повеќе трошат и ги користат своите дебитни картички, Стопанска банка а.д. Битола со организирање на наградната игра ,,Одбери!Плати со Mastercard Debit!Добиј!’’ на своите клиенти им дава можност за освојување на бонус, средства кои клиентите по исполнување на одредени услови ќе ги добијат на своите трансакциски сметки.

Новата наградна игра ,,Одбери!Плати со Mastercard Debit! Добиј!’’ на Стопанска банка а.д. Битола и Mastercard започна на 15.06.2021 година и ќе трае до 15.09.2021 година.

Право на учество во наградната игра имаат сите клиенти иматели на Mastercard Debit картичка издадена од страна на Стопанска Банка а.д Битола, кои во периодот на времетраење на наградната игра (3 месеци) ќе извршат:

– најмалку 15 успешни трансакции на ПОС терминали (физички или виртуелни) во износ еднаков или поголем од 2.000,00 МКД.

Клиентот кој ќе ги направи овие трансакции ќе добие бонус – електронски ваучер во износ од 1.000,00 МКД на нивната е–маил адреса. Потоа ваучерот банката ќе го трансферира во вид на поврат на средства на трансакциската сметка на клиентот во Стопанска банка а.д Битола. Поврат на средства ќе добијат првите 300 клиенти кои ќе го исполнат погоренаведениот услов.

Дополнително, 500 пензионери, клиенти на Банката, иматели на Mastercard Debit картичка, покрај можноста за добивање на бонус – електронски ваучер од 1000 МКД; со извршување на најмалку 10 безготовински успешни трансакции во минимален износ од 500,00 МКД на ПОС терминал (физички или виртуелен), во период на времетраење на наградната игра имаат можност да добијат и торба за пазарување со логото на Стопанска банка а.д. Битола и Мастеркард.

Повеќе информации за наградната игра можете да прочитате тука.

Изберете Mastercard Debit на Стопанска банка а.д. Битола, уживајте во трошењето и добијте бонус и/или награда!

Наградни игри

НЛБ Банка и VISA ве носат на Светското првенство во фудбал во Катар

Објавено

на

Во пресрет на Светското првенство во фудбал кое оваа есен ќе се одржува во Катар, НЛБ Банка и Visa организираат „ГООООЛема наградна игра!“. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Комерцијална банка ги објави добитниците од наградната игра „Три пати плати и освој“!

Објавено

на

Комерцијална банка им честита на најбрзите 500 корисници на Mastercard картичките на Банката кои во периодот 01.07-15.08 учествуваа во наградната игра „Три пати плати и освој“ и се добитници на прилив на сметка во износ од 600 денари! (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Наградна игра на УНИБанка – „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“

Објавено

на

Наградната игра „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“ е организирана од страна на УНИБанка АД Скопје. Наменета е за физички лица-корисници на дебитни картички од брендот Mastercard издадени од УНИБанка АД Скопје, а се спроведува на сите продажни места и во електронска трговија (плаќање на интернет) во Република Северна Македонија, каде се прифаќаат горенаведените картички. (more…)

Продолжи со читање

Популарно