Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Банки

Оглас за практична работа во Сектор за информатичка технологија во ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка објавува оглас за практична работа во Сектор за информатичка технологија во Централната управа – Скопје.

Потребни услови за аплицирање:
– Студент на смер Информатичка технологија
– Комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен

Краток опис на делот од вршењето на практичната работа:

– Дел од тимот за инфраструктура како Help Desk Support;
– Наоѓање и решавање на проблеми поврзани со компјутерски мрежи, хардвер, софтвер и периферни уреди (принтер, скенер) на дектоп комјутери кои ги користат вработени во Банката;
– Инсталација на Windows 8.1, Windows 10 оперативни системи, драјвери како и на различен клиентски софтвер;
– За вршењето на практичната работа следува одреден надоместок.

Доколку сте заинтересирани, испратете ја вашата кратка биографија на job@procreditbank.com.mk со назнака “За практична работа – Сектор за информатичка технологија”, не подоцна од 25.05.2019 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Банки

Оглас за вработување банкарски службеник во Силк Роуд Банка

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје отвори оглас за вработување на двајца извршители на позиција: Помлад соработник за платен промет во земјата и работа со население (благајник) во Филијала Прилеп на определено работно време од 12 месеци, со можност за продолжување на Договорот за вработување. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје отвори оглас за вработување на Помлад соработник за платен промет во земјата и работа со население (благајник) во Филијала Тетово, на определено работно време од 12 месеци, со можност за продолжување на Договорот за вработување. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange