Connect with us

Банки

Оглас за практична настава во ПроКредит Банка во Тетово

Објавено

на

ПроКредит Банка за своите потреби објавува оглас за практична настава во експозитурата на ПроКредит Банка во Тетово.

Потребни услови за аплицирање:
• студенти во третa или четврта година на студии;
• познавање на работа со компјутер (Microsoft Office);
• комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен.

Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно во период од еден до три месеци. За практичната настава избраните кадидати ќе добијат паричен надоместок од 6.000 денари месечно.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратетeго вашето CV на англиски јазик на job@procreditbank.com.mk со назнака “За практична настава – Тетово”, не подоцна од 30.03.2018 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Банки

Оглас за практична настава во ПроКредит во Струга

Објавено

на

ПроКредит банка за своите потреби објавува оглас за практична настава во експозитурата во Струга. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Прокредит Банка

Објавено

на

За огласот се потребни следниве квалификации: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Одлична шанса да се приклучите кон реномирана меѓународна финансиска групација и да станете дел од професионален меѓународен тим на Внатрешна ревизија, кој во соработка со Одборот за ревизија, Управниот одбор и менаџментот на Банката обезбедува постоење на, и усогласеност со системот на интерни контроли и ефикасни оперативни практики. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange