Connect with us

Компании

Оглас за практиканти во ГЕНЕРАЛИ ИНВЕСТМЕНТС АД Скопје

Објавено

на

ГЕНЕРАЛИ ИНВЕСТМЕНТС АД Скопје објавува

ОГЛАС ЗА ПЛАТЕНА ПРАКСА
(во период од три месеци)

Потребни квалификации:

  • Дипломиран економист, Апсолвент на економски факултет;
  • Возраст до 34 години;
  • Познавање на англиски јазик.

Што бара компанијата?

  • Желба за учење, ентузијазам и иницијатива;
  • Познавање на работа со компјутери.

Што нуди компанијата:

  • Работа во динамична средина со тим на професионалци;
  • Споделување на нашето искуство и знаење;
  • Работа во една смена, 40 часа неделно (полно работно време).

Доколку сте заинтересирани испрате CV и краток опис на вашата личност на: info@generali-investments.mk.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
​Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Компании

Оглас за вработување во Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финасиско друштво Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која нуди различни производи од микокредитирање, хипотекарно кредитирање и факторинг. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување

Објавено

на

Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување, со седиште на Ул.Костурски Херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 02.06.2020 година објавува оглас за пополнување на следната работна позиција:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРЕМИСКО КНИГОВОДСТВО

(more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во КликниЈади

Објавено

на

КликниЈади е компанија која врши достава на храна од многу ресторани во Скопје до вашиот Дом или Канцеларија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно