Connect with us

Банки

Оглас за платена практична работа во Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Ако сте амбициозни, желни за знаење, ако сте упорни и истрајни, пријавете се за реализирање на платена практична
работа во Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, проект кој се реализира преку Агенцијата за вработување на РСМ:

ПЛАТЕНА ПРАKТИЧНА РАБОТА
ВО ТРАЕЊЕ ОД 3 МЕСЕЦИ

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

• да имаат завршено средно училиште, економски или правен факултет;
• да се на возраст до 34 години;
• да се активни баратели на работа пријавени во Агенцијата за вработување;
• да немаат претходно работно искуство во финансискиот сектор;
• да имаат организациски способности, комуникациски вештини, да се одговорни, иницијативни и креативни;
• потребно е познавање на работа со компјутер (Microsoft Office).

Праксата се реализира од понеделник до петок со 8 часа дневно работно време.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горе наведените услови потребно е да испратат резиме (CV) и придружно писмо на: hr@sparkasse.mk

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Битола. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Тетово. (more…)

Продолжи со читање


Популарно