Connect with us

Банки

Оглас за платена практична настава во ПроКредит Банка во Експозитури – Скопје

Објавено

на

Потребни услови за аплицирање:

• студенти или апсолвенти
• познавање на работа со компјутер (Microsoft Office)
• комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен

Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно во период од еден месец. За практичната настава избраните кадидати ќе добијат паричен надоместок од 6000 денари месечно.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратете ја вашата кратка биографија на job@procreditbank.com.mk со назнака “За практична настава” и градот за кој аплицирате не подоцна од 12.09.2017 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Огласот е активен до: 12.09.2017

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Битола. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Тетово. (more…)

Продолжи со читање


Популарно

Банки

Оглас за платена практична настава во Прокредит Банка

Објавено

на

Прокредит Банка АД Скопје објавува оглас за платена практична настава во Банката.

Потребни услови за аплицирање: 

• студенти или апсолвенти

• познавање на работа со компјутер (Microsoft Office)

• комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен 

 

Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно во период од еден месец. За практичната настава избраните кадидати ќе добијат паричен надоместок од 6.000 денари месечно. 

 

Доколку сте заинтересирани, испратете ја вашата кратка биографија на job@procreditbank.com.mk со назнака “За практична настава” и градот за кој аплицирате не подоцна од 30.07.2017 година. 

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Битола. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Тетово. (more…)

Продолжи со читање

Популарно