Connect with us

Компании

Оглас за вработување на трезористи во Центар за кеш услуги

Објавено

на

ЦЕНТАР ЗА КЕШ УСЛУГИ ДООЕЛ  Скопје, има потреба од  2 извршители за работното место: ТРЕЗОРИСТ –  ОПЕРАТОР.

Кандидатите е потребно да:

– Имаат соодветно работно искуство во финансиска институција или компанија чија основна или споредна дејност е поврзана со обработка на готовина.

– Да поседува високи професионални, морални и етички стандарди и тимски дух.

– Да не е претходно осудуван за кривично дело.

– Доказ за стекнато работно искуство и потврди за завршени обуки од областа на трезорското работење или обработка на пари ќе бидат сметани како предност.

Краен рок за доставување на апликации: 19.07.2019 год.

Адреса на доставување на апликациите: info@cku.mk

Селекцијата ќе биде извршена во рок од 5 дена по истек на крајниот рок.

Компанијата гарантира потполна дискреција на сите пристигнати апликации.

Компании

Оглас за вработување во КаСис – Интернационален Картичен Систем АД Скопје

Објавено

на

Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис), процесор за обработка на трансакции со платежни картички и персонализација е модерна, иновативна и технолошка компанија. Компанијата нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок. Тимскиот дух e прва вредност на компанијата и значи многу повеќе отколку само заедничка работа. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис)

Објавено

на

Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис), процесор за обработка на трансакции со платежни картички и персонализација е модерна, иновативна и технолошка компанија. Компанијата нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок. Тимскиот дух e прва вредност на компанијата и значи многу повеќе отколку само заедничка работа. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финасиско друштво Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која нуди различни производи од микокредитирање, хипотекарно кредитирање и факторинг. (more…)

Продолжи со читање

Популарно