Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Winner Consulting & Accounting

Објавено

на

Winner Consulting & Accounting е нова фирма која што се занимава со водење на сметководство на мали, средни и големи компании, даночни советувања, финансиски совети, контрола и внатрешна ревизија, обуки за основно сметководство, напредно сметководство, изготвување на финансиски извештаи и анализа.
Winner Consulting & Accounting секогаш се стреми преку следење на сите сметководствени стандарди да понуди правилни финансиски совети, водење на вашето сметководство, финансиска контрола на работењето во вашата компанија, законско и правилно решение за секоја ваша сметководствена проблематика. Со своите едукативни обуки, компанијата секогаш е спремна да ги обучи сите оние кои што сакаат да станат успешни сметководители со успешна изградена кариера.

Поради растот на Winner Consulting & Accounting​ потребен е:

СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование;
 • со или без работно искуство;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на работа со компјутер;
 • Познавање на сметководствениот програм Pantheon.

Одговорности и задачи:

 • Прием и архива на документи;
 • Книжење на целокупна денарска и девизна документација;
 • Подготовка на плати;
 • Подготовка на ддв пријави;
 • Комуникација со странки.

Способности и вештини:

 • Љубезност и позитивност;
 • Комуникативност и организираност;
 • Прецизност и енергичност;
 • Лојалност и професионалност;
 • Темелност и точност.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат погоре наведените квалификации, да ја испратат својата професионална биографија на емаил: infowinner7@gmail.com, најдоцна до 25.06.2020 година.

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

Објавено

на

Бидете дел од најбрзорастечко брокерско друштво во секторот на осигурување – СН Осигурителен брокер АД Битола. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно