Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Navico Shipping

Објавено

на

Navico Shipping е една од првите приватни и најголеми бродски компании во Македонија, која беше основана како семејна компанија во 1996 година, со цел постојано да расте и да ги проширува своите услуги и да расте со тоа што стана денес една од најголемите контејнерски превозници во Југоисточна Европа Балкански регион.
Navico Shipping има развиено силно партнерство со некои од најпознатите светски брендови и исто така служи и за некои од Top Fortune Global 500 компаниите со списоци. Во текот на годините, ние помогнавме да се дефинира глобалната трговија на голем број клиенти, поставувајќи нови стандарди во служба и совршеност на секој пазарен сервис. 

Компанијата за своите потреби објавува оглас за вработување на:

СМЕТКОВОДИТЕЛ / ФИНАНСИИ

Опис на работни задачи:

  • Управување и раководење со деловна/сметководствена документација;
  • Координација и следење на активностите.

Барања:

  • Одлично познавање на англиски јазик, секое дополнително познавање на странски јазик ќе се смета за предност;
  • Работење во Microsoft Office;
  • Проактивност, комуникативност, одговорност, навременост и прецизност во работата.

Идеалниот кандидат e: 

  • Доверлива и мотивирана личност, подготвена за совладување на повеќе различни задачи;
  • Тој/таа е тимски играч, со одлични комуникациски и организациски способности.

Доколку ги исполнувате барањата и сте заинтересирани за позицијата, аплицирајте со испраќање на Вашата професионална биографија (CV) на емаил: accounting@navico.mk или info@navico.mk, најдоцна до 18.05.2020 година.

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

Објавено

на

Бидете дел од најбрзорастечко брокерско друштво во секторот на осигурување – СН Осигурителен брокер АД Битола. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно