Connect with us

Компании

Оглас за вработување во EOS Матрих

Објавено

на

ЕОЅ Матрих е дел од EOS групацијата, успешен меѓународен лидер кој нуди специјализирани и индивидуални финансиски решенија со секојдневен напредок во работата благодарение на 7500-те вработени ширум светот. ЕОЅ Матрих работи за свет без долгови и нуди одлична работна атмосфера во интернационална компанија, иновативно опкружување, можност за професионален и личен развој.

ЕОЅ Матрих објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Аналитичар за обработка на податоци​

Профил:

 • Завршено Високо образование по Бизнис, Инженерство, Компјутерски науки, Менаџмент на информациони системи или друга сродна област со одлични технички вештини
 • Работно искуство во областа на Аналитика најмалку 1 година
 • Познавање на англиски јазик на ниво на бизнис комуникација
 • Солидно познавање на Microsoft office алатките
 • Познавање на Microsoft Visual Basic for Application
 • Одлично познавање на MS  Excel апликации, Pivot табели, макроа и слично
 • Познавање на C#, Python,  SQL
 • Познавање на Microsoft Visio,
 • Познавање на други програмски јазици, би се сметало за предност

Одговорности:

 • Работи во одделот за Деловна аналитика и известување и директно одговара на Раководителот на одделот
 • Мониторинг на податоци во системот, детектирање на грешки и соодветно постапување по истите
 • Обработка и импорт на податоци
 • Анализирање на податоци, вадење на статистика и дефинирање на трендови
 • Автоматизација на процеси и, забрзување на работниот процес
 • Моделирање, предвидување, програмирање на  повторливи активности
 • Тестирање на  сценарија и предлагање на нови модели на анализи
 • Континуирана соработка со останатите оддели во компанијата

Придобивки:

 • Можност за работа со колеги од тимови во земјите каде EOЅ има претставништва
 • Пријателска, позитивна и здрава работна околина, фокусирана на развој на секој член од тимот
 • Работа во интернационална компанија
 • Можности за постојано учење и надградување

Успешни заедно 

Ако се пронајдовте во приказната,  ЕОЅ Матрих ве повикува да аплицирате на: mk-hr@eos-маtrix.com со доставување на ваша биографија најдоцна до 01.11.2020 година и да се придружите на успешниот тим.

Сите пристигнати информации се третираат како строго доверливи.

Пристигнатите биографии ќе се чуваат во рок од 1  година по истек на огласот, освен доколку испраќачот не назначи поинаку.

*Согласноста за чување на биографија може да се повлече пред истек на наведениот рок од 1 година на маил:  mk-dpo@eos-matrix.com

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нуди брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. (more…)

Продолжи со читање

Популарно