Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во финансиска институција. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и ве интересира работење во финансиска институција, Штедилница Можности вработува: 

Раководител на општа служба, дирекција на штедилницата во Скопје

Потребни знаења и вештини:

 • Завршено високо образование,
 • Способност за раководење со мали  и оперативни тимови,
 • Добри комуникациски вештини и способност за решавање на проблеми преку ефикасна комуникација,
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија,
 • Солидно познавање на англиски јазик
 • Работно искуство што делумно или целосно ги опфаќа барањата за работното место е потребно.

Работни задачи:

 • Креира и управува со спроведување на политики и процедури за работење на службата,
 • Одговорен/а е и управува со поставените безбедносни процедури за сите деловни објекти на штедилницата во соработка со надворешни партнери,
 • Одговорен/а е и управува со возниот парки и курирските активности,
 • Одговорен/а и ја контролира исправност на инвентарот и хигиената во деловните објекти на штедилницата,
 • Го координара работењето на службата со другите организациони делови,

Аплицирајте преку нашата web страна или пратете CV преку е-пошта: rabota@moznosti.com.mk, не подоцна од 25.07.2019 година.

Вашата Апликација треба да содржи доволно информации за да покаже зошто Вие одговарате за оваа работна позиција.

Земете ја во предвид информацијата дека само кандидати кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани, а изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена по завршување на Огласот.

Со праќање на вашата апликација, согласни сте да се користат вашите лични податоци во процесот на селекција.

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нуди брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Вивакс

Објавено

на

Вивакс е македонска компанија која постои 25 години и брои повеќе од 100 вработени. Постојаното вложување во модернизација на производствените процеси, ја прават една од најуспешните компании на Балканот, во полето на производство на овошни сокови. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

ТИГО Фајнанс е водечка финтек компанија во регионот која обезбедува обсег на финансиски услуги. Врз основа на докажаното искуство и достигнувања во индустријата со седиште во Скопје, компанијата има за цел да понуди микрофинансиски услуги на приватни лица на наједноставен и најбрз начин. (more…)

Продолжи со читање

Популарно