Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на компанијата и ве интересира кредитирање и финансии, Штедилница Можности вработува:

Службеници за односи со клиенти во експозитурите на Штедилницата:
– Тетово – 2 (двајца) службеници и
– Куманово – 2 (двајца) службеници

Потребни знаења и вештини:

 • Завршено високо образование економски факултет со основни познавања на финансиски извештаи;
 • Способност за тимска работа но и самостојност;
 • Добри комуникациски вештини и способност за решавање на проблеми преку ефикасна комуникација;
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија;
 • Солидно познавање на англиски јазик;
 • Работно искуство во дејноста не е задолжително.

Работни задачи:

 • Промоција и продажба на финансиски продукти,
 • Проценка на кредитно барање,
 • Подготовка на анализи и финансиски извештаи,
 • Помош на корисници на кредит и кредитобаратели во одредување на нивните бизнис потреби,
 • Градење на квалитетни односи со клиенти.

Аплицирајте преку веб страната на Штедилница Можности или пратете CV преку е-пошта: rabota@moznosti.com.mk, не подоцна од 29.05.2019 година, со назнака за експозитурата за која што аплицирате.

Земете ја во предвид информацијата дека само кандидати кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани, а изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена по завршување на Огласот.

Со праќање на вашата апликација, согласни сте да се користат вашите лични податоци во процесот на селекција.
Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во процесот на селекција.

Компании

Оглас за вработување во Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување

Објавено

на

Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување, со седиште на Ул.Костурски Херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 02.06.2020 година објавува оглас за пополнување на следната работна позиција:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРЕМИСКО КНИГОВОДСТВО

(more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во КликниЈади

Објавено

на

КликниЈади е компанија која врши достава на храна од многу ресторани во Скопје до вашиот Дом или Канцеларија. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Иуте кредит Македонија

Објавено

на

The fastest and most comfortable loan provider IuteCredit Europe for its operations in Skopje, Macedonia is looking for candidate for open position for:

Web Specialist (more…)

Продолжи со читање

Популарно