Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како IT професионалец во областа на финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и сакате да го унапредувате своето знаење и вештини во финансиска институција, Штедилница Можности вработува: 

Штедилница Можности  вработува Систем Инженер

Потребни знаења и вештини:

 • висока стручна подготовка во областа на компјутерски/информатички науки,
 • Познавање на хардверски компоненти и одржување на истите;
 • Познавање на оперативни системи (Windows и Linux) и системски продукти
 • Познавање на Microsoft домен инфраструктура Active Directory,  Microsoft Exchange и сл.
 • Познавање од мрежни инфраструктури
 • Познавање на виртуелни околини;
 • Познавање на сигурносни решенија (Firewall решенија, Антивирусни решенија, Анти спам решенија и сл.)
 • Познавање  на решенија за бекап и бекап процеси
 • Познавање на бази на податоци (oracle)
 • одредено искуство во системско одржување и администрација на оперативни системи и oracle бази на податоци.

Работни задачи:

 • Техничка поддршка на серверска и мрежна опрема;
 • Администрација на виртуени околини;
 • Администрација во домен инфраструктура;
 • Администрација на Антивирус, Анти Спам уреди и други сигурносни решенија;
 • Администрација на бекап решенијата;
 • Администрација на oracle бази на податоци;
 • Подршка на  Windows инфраструктура

Аплицирајте преку web страната или пратете CV преку е-пошта: rabota@moznosti.com.mk, не подоцна од 25.04.2019 година.

Вашата Апликација треба да содржи доволно информации за да покаже зошто Вие одговарате за оваа работна позиција.

Земете ја во предвид информацијата дека само кандидати кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани, а изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена по завршување на Огласот. Со праќање на вашата апликација, согласни сте да се користат вашите лични податоци во процесот на селекција.

Компании

Оглас за вработување во Апаве СЕЕ

Објавено

на

АПАВЕ СЕЕ е компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и Испитување без разорување во сектор на нафтената индустрија (Oil & Gas). Кадарот на вработени во компанијата опфаќа круг на специјализирани инженери кои работат на проекти (техничка инспекција) претежно низ Европа, Западна Африка и Југоисточна Азија. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ИутеКредит Македонија

Објавено

на

The fastest and most comfortable loan provider IuteCredit Europe for its operations in Skopje, Macedonia is looking for:

OPERATIONS SPECIALIST (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и ве интересира работење во финансиска институција, Штедилница Можности вработува:  (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange