Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и ве интересира работење во финансиска институција, Штедилница Можности вработува: 

Службеник во општа служба, дирекција на штедилницата во Скопје

Потребни знаења и вештини:

 • Завршено средно образование,
 • Способност за тимска работа но и самостојност,
 • Добри комуникациски вештини и способност за решавање на проблеми преку ефикасна комуникација,
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија,
 • Солидно познавање на англиски јазик
 • Работно искуство во дејноста не е задолжително.

Работни задачи:

 • Одржување и водење евиденции за возен парк,
 • Прием, испраќање и евиденција на пошта,
 • Достава и прием на документи до и од надворешни соработници,
 • Контрола на исправност на инвентар во објектот на дирекцијата,
 • Набавка и дистрибуција на канцелариски матерјали во дирекцијата и до други организациони делови на Штедилницата 

Аплицирајте преку web страната или пратете CV преку е-пошта: rabota@moznosti.com.mk, не подоцна од 25.04.2019 година.

Вашата Апликација треба да содржи доволно информации за да покаже зошто Вие одговарате за оваа работна позиција.

Земете ја во предвид информацијата дека само кандидати кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани, а изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена по завршување на Огласот.

Со праќање на вашата апликација, согласни сте да се користат вашите лични податоци во процесот на селекција.

Компании

Оглас за вработување во Апаве СЕЕ

Објавено

на

АПАВЕ СЕЕ е компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и Испитување без разорување во сектор на нафтената индустрија (Oil & Gas). Кадарот на вработени во компанијата опфаќа круг на специјализирани инженери кои работат на проекти (техничка инспекција) претежно низ Европа, Западна Африка и Југоисточна Азија. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ИутеКредит Македонија

Објавено

на

The fastest and most comfortable loan provider IuteCredit Europe for its operations in Skopje, Macedonia is looking for:

OPERATIONS SPECIALIST (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како IT професионалец во областа на финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и сакате да го унапредувате своето знаење и вештини во финансиска институција, Штедилница Можности вработува:  (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange