Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на финансиите со Штедилница Можности.

Ако се идентификувате со визијата и мисијата на компанијата и ве интересира кредитирање и финансии, Штедилница Можности вработува:

 ИТ специјалист во оддел за апликативен софтвер

Кој/а што заедно со остантите членови на тимот во ИТ сектор ќе учествува во:

 • Креирањето и имплементацијата на политиките и процедурите за воведување на софтверски решенија.
 • Корисничка поддршка за работење со софтверски продукти.
 • Комуникацијата со развивачот на софтверот за примени барања од корисници.
 • Го следи развојот на сите барањата за промени во банкарската апликација.
 • Креирање и ажурирање на техичките упатства за корисниците за употреба на апликативните решенија.
 • Водење на соодветна документација од делот на одржување на софтвер.
 • Водење на примени барања од корисници.
 • Постојана комуникација со корисниците и развивачот на софтверот.

Потребни квалификации и вештини:

 • Соодветно познавање на SQL, PL/SQL, и познавање на Oracle DB (основно или друго ниво)
 • Високо образование и/или средно образование со соодветно работно искуство.
 • Самоиницијативност и способност за тимска работа.
 • Добри комуникациски способности.
 • Мотивираност за проучување, совладување и примена на нови методологии, техники и технологии.

Штедилница Можности нуди одлични услови за работа и можност за стручно усовршување, како и напредок и развој во кариерата во интересна и динамична работна средина.

Заинтересирани кандидати, доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Штедилница Можности, испратете CV на e-mail: rabota@moznosti.com.mk и contact@moznosti.com.mk, заклучно со 23.11.2022 година, со назнака ИТ специјалист во оддел за апликативен софтвер.

Вашите апликации за вработување ќе бидат третирани со строга доверливост.

Кандидатите што ќе аплицираат, а исполнуваат критериуми од овој Оглас, ќе бидат поканети на интервју.

Компании

Оглас за вработување на Директор на сектор деловна мрежа во Штедилница Можности

Објавено

на

Штедилница Можности, регулирана финансиска институција со лиценца од Народна банка на РС Македонија, објавува повик за пријавување на квалификувани и мотивирани кандидати за позиција (more…)

Продолжи со читање

Компании

Македонскиот процесор КАСИС станува дел и од UNION PAY International

Објавено

на

Единствениот македонски процесор КАСИС АД Скопје сертифициран од страна на меѓународните мрежи Mastercard/Visa/Diners International ја заoкружи 2022 година со одобрена апликација од најголемата кинеска картична шема UNION PAY International или т.н China UnionPay која има над 7 милијарди издадени платежни картички. (more…)

Продолжи со читање

Компании

NLB Lease&Go влегува на македонскиот и српскиот пазар

Објавено

на

НЛБ како една од најреномираните и значајни групации во регионот на Jугоисточна Европа најавува ново поглавје во своето работење кое на клиентите ќе им овозможи лизинг услуги. (more…)

Продолжи со читање

Популарно