Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата.

Визијата на Шпаркасе Банка е да биде најдобар избор за клиентите, да ја поддржува економијата и заедницата и да создава подобра иднина.

Банката своето работење го темели на вредности, а успешниот тим делува во духот на извонредност, доверба, агилност, страст и партнерство.

Управниот одбор на Шпаркасе Банка АД Скопје има потреба од лице за поддршка во остварувањето на работните задачи и соочување со секојдневните предизвици.

Банката е во потрага по нов Соработник асистент на УО, лице кое ќе ја претставува Банката и секојдневно ќе ги премостува комуникациите помеѓу менаџментот, вработените и клиентите.

Доколку сметаш дека ти си таа/тој кој ќе придонесе за одлична комуникација со деловните соработници и клиенти и ќе го зголеми позитивниот впечаток за целата организација, а твоите силни страни се интегритет, флексибилност, доверливост, лојалност, љубезност, прецизност, комуникативност и одговорност, тогаш ти си токму тоа што го бара Шпаркасе Банка.

ОТВОРЕНА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА:
СОРАБОТНИК АСИСТЕНТ НА УО

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Контакт-Центарот е современ телекомуникациски систем кој овозможува информации за производите и услугите кои ги нуди УНИБанка и целосна поддршка на клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Популарно