Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Централна Кооперативна Банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје вработува две лица во Дирекцијата за информатички технологии на работно место Соработник за корисничка и техничка поддршка.

Дневно работно време: од 08:00 до 16:00 часот (можна е повремена сменска работа). Неделно работно време: понеделник – петок. Работен однос е на неопределено време.

За ова работно место главните задачи и одговорности воглавно се однесуваат на:

 • помош на корисниците при работата со компјутерска опрема, решавање на рекламации на корисниците, решавање на технички проблеми на корисници на електронско банкарство, мобилно банкарство, комуникација и техничка подршка на клиенти кои ги користат сервисите;
 • решавање на технички проблеми на корисници на електронско мобилното банкарство, комуникација и техничка подршка на клиенти кои го користат севисот, по потреба интервенција на лице место;
 • поврзување на POS терминали и комуникации со банка и процесор;
 • поврзување на АТМ (технички аспект) и комуникации со банка и процесор;
 • спроведување и проверка на безбедносното копирање на информациските системи;
 • помош на корисниците при работата со компјутерска опрема;
 • подршка при инсталација и одржување на сертификати и клучеви;
 • разрешување или процесирање на барања од helpdesk апликација или телефонски;
 • дистрибуирање, инсталирање и поставување на програмска опрема на персонални компјутери и сервери;

Избраниот кандидат треба да поседува:

 • Образование од областа на компјутерски/информатички технологии;
 • Работно искуство не е неопходно;
 • Самоиницијативност и тимска работа во динамично окружување;
 • Позитивен приод кон работата;
 • Висок степен на прецизност;
 • Возачка довола;
 • Познавање на англиски јазик.

За ова работнo местo предвидена е основна нето плата во зависност од квалификациите и искуството на кандидатот.

Банката нуди одлични услови за работа и можност за стручно усовршување како и напредок и развој во кариерата. Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Централна кооперативна банка АД Скопје, испратете CV и пропратно писмо на: hr@ccbank.mk во кое задолжително треба да наведете за кое работно место аплицирате.

Огласот ќе биде активен заклучно со 22.12.2022 година.

Ненавремените и некомплетни апликации нема да бидат предмет на разгледување. Само кандидатите со уредни и навремени апликации, а кои одговараат на условите наведени во огласот, ќе бидат поканети на интервју кое претставува дел од процесот на селекција на кандидати за вработување во Банката.

Рокот за избор на кандидати е до 45 дена по истекот на рокот за пријавување во зависност од бројот на пријавени кандидати.

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Огласи за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци, аплицирај за вработување во Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба да бидеш дел од динамичен банкарски тим кој со отворен ум ги прифаќа секојдневните предизвици имаш позитивен пристап во работата, покажуваш ентузијазам секогаш да бидеш најдобар во тоа што го работиш, имаш желба да учиш и да се развиваш преку организацијата и се трудиш да изнајдеш иновативни и креативни начини за реализација на задачите, а воедно ти е важно да работиш во средина во која се вреднува тимскиот дух и фер однесување, Шпаркасе Банка ве охрабрува да се придружите на нивниот тим и заедно, секојдневно да ги живеете корпоративните вредности! (more…)

Продолжи со читање

Популарно