Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Стручен соработник – проценител на неопределено време.

Дневно работно време: од 08:00 до 16:00 часот

Неделно работно време: понеделник – петок

Минималната нето плата предвидена за ова работно место изнесува 35.000 денари, со тоа што може да се договори и повисок износ во зависност од искуството и квалификациите на кандидатот, а главните задачи и одговорности воглавно се однесуваат на изготвување на нови процени на имот, правење на репроцени на имот и ревизија на процени на имот согласно потребите на Банката.

Кандидатите треба да располагаат со следниве квалификации и познавања:

– Високо образование;

– Лиценца за овластен проценител;

– Солидно познавање на англиски јазик;

– Одлично познавање и работа со компјутери;

– Возачка дозвола „Б“ – категирија (искусен возач).

Избраниот кандидат треба да поседува:

–  Самоиницијативност и тимска работа во динамично окружување;

–  Солидни комуникациски способности;

–  Позитивен приод кон работата;

–  Висок степен на прецизност.

Банката нуди одлични услови за работа и можност за стручно усовршување како и напредок и развој во кариерата. Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Централна кооперативна банка, испратете CV и пропратно писмо на: hr@ccbank.mk.

Огласот ќе биде активен заклучно со 07.10.2019 година.

Ненавремените и некомплетни апликации нема да бидат предмет на разгледување.  Само кандидатите со уредни и навремени апликации, а кои одговараат на условите наведени во огласот, ќе бидат поканети на тестирање, односно интервју кое претставува дел од процесот на селекција на кандидати за вработување во Банката.

Рокот за избор на кандидати е од 45 до 120 дена по истекот на рокот за пријавување во зависност од бројот на пријавени кандидати.

Банки

Оглас за вработување во Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на едно лице на работна позиција референт на благајна во Струмица. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Директор на Дирекција Сигурност (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Коoрдинатор за Небанкарски Дејности (more…)

Продолжи со читање

Популарно