Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Компании

Оглас за вработување во ЦЕНТАР ЗА КЕШ УСЛУГИ

Објавено

на

ЦЕНТАР ЗА КЕШ УСЛУГИ ДООЕЛ Скопје, има потреба од извршители за работното место: ТРЕЗОРИСТ – ОПЕРАТОР 

Кандидатите е потребно да:

– Имаат соодветно работно искуство стекнато во финансиска институција или во компанија која е поврзана со обработка на готовина.

– Поднесените потврди за завршени обуки од областа на благајничко/трезорско работење или обработка на готовина, ќе бидат сметани како предност.

– Поседуваат високи професионални, морални и етички стандарди и тимски дух.

– Да не се претходно осудувани за кривично дело. За докажување на исполнување на овој услов, по направена првична селекција и  интервју, кандидатите ќе биде потребно да приложат соодветен доказ од надлежeн суд.

Работни денови (Понеделник – Петок).

Месечна нето плата во износ од 25.000,00 денари.

Краен рок за доставување на апликации: 29.11.2018 год.

Адреса за доставување на апликациите: info@cku.mk

Компанијата гарантира потполна дискреција за сите пристигнати апликации.

Компании

Оглас за вработување во финансиско друштво ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Финансиското друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Компанијата нуди брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому.

(more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како IT професионалец со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и сакате да го унапредувате своето знаење и вештини во финансиска институција,  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во финансиска институција. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и ве интересира работење во финансиска институција, Штедилница Можности вработува:  (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange