Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИ Банка

Објавено

на

УНИБанка има потреба од вработување на квалитетни и високо мотивирани лица и за таа цел објавува оглас за следново работно место:

ОГЛАС
за ангажирање еден (1) извршител на работното место Проценител на недвижен имот

Кандидатите треба да располагаат со следниве квалификации и познавања:

 • Високо образование со положен стручен испит со Уверение од Министерство за Транспорт и врски за проценител на недвижен имот;
 • Минимум една година работно искуство како проценител на недвижен имот, по добивање на Уверението;
 • Со правосилна одлука да не му е изречена мерка за забрана за вршење професија или должност;
 • Возачка дозвола – Б категорија;
 • Познавање на MS Office.

Работни задачи и должности на работното место:

 • Кандидатот треба да врши проценки и услуги поврзани со проценки на имот;
 • Оценува извештаи за извршени проценки од страна на надворешни и внатрешни проценители;
 • Врши посета и увид во понуденото обезбедување (подвижен и недвижен имот);
 • Комуницира со независни проценители и клиенти на Банката за технички, процедурални или други прашања.

Лични карактеристики и вештини потребни за работното место:

 • Динамична личност со способност за преземање на иницијативи;
 • Одличии организациски и комуникациски вештини;
 • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето;
 • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос.

Банката обезбедува основна плата во месечен нето износ од минимум 30.000 МКД.

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Working experience is not mandatory. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка Сосиете Женерал

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк А.Д. Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со нашата стратегија, ние сме секогаш отворени за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на нашиот тим им нудиме одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange